Vi flyttar till nya lokaler!

Torsdagen den 29/1 flyttar Lotus Travel till nya, moderna lokaler på Kungsholmen i Stockholm. Vi håller både kontoret och telefonerna avstängda under flyttdagen, och välkomnar kunder och samarbetspartners till vårt nya kontor på Sankt Göransgatan 66 från den 30/1.

Vårresor till Kina. Just nu guidebok på köpet!

Våren med sitt milda och sköna klimat, är en perfekt tid att uppleva Kinas mix av magnifika världsarv och pulserande vardagsliv. I vårt breda utbud av vårresor i Kina finns något för alla smaker.  Från veckolånga äventyr i Peking, till omfattande rundresor från norr till söder. Bokar du en av våra rundresor (övernattning på två orter eller fler) till Kina senast den 10/2 får du den uppskattade guideboken "Första klass reseguide - Kina" på köpet. Erbjudandet gäller endast nybokningar mellan den 16/1-10/2 på vårens avgångar, 1/3-31/5.

Nya katalogen är här!

Lotus Travels nya katalog för 2015 är här, precis som vanligt fullspäckad med inspiration och spännande nyheter. Beställ ett kostnadsfritt exemplar här på hemsidan, och få den hemskickad utan kostnad.

Konstresa till Madrid

Utforska Madrid tillsammans med DN-kortet och Bonniers Konsthall. Vi besöker ARCO mässan, Madrids konstinstitutioner och njuter av smakupplevelser på utvalda gourmetrestauranger.

Möt våren i Japan

Urgamla traditioner, supermoderna metropoler, varma källor och magnifika trädgårdar. Möt våren i Japan och upplev landets allra främsta sevärdheter, inramade av rosaskimrande körsbärsblom.  

Med SvD accent till Kina

Följ med SvD accent till kontrasternas Kina, en resa som tar oss från Shanghais puls via den romantiska staden Hangzhou och vidare till de magnifika Gula bergen. 

Upplevelser bortom Asien

För att fortsätta förverkliga våra kunders resedrömmar presenterar Lotus Travel ett antal nya destinationer utanför Asien, både inom Europa och till mer långväga destinationer. 

Skräddarsydda resor

Vill du upptäcka Asien på egen hand? Låt oss skräddarsy en resa helt anpassat efter dina önskemål och budget. Inspireras av våra spännande programförslag!