Njut hösten på femstjärniga Four Seasons Langkawi

Fly höstmörkret och tanka välbehövlig energi under en lyxig vistelse på Four Seasons femstjärniga hotell på Langkawi. Koppla av vid det härliga poolområdet, njut av en avkopplande massage i hotellets spa eller gör en cykeltur och utforska den Malaysiska ön. Specialpris för resor fram till 23 december.

Asiens smultronställen

I samband med lanseringen av vår nya katalog bjuder vi in till inspirerande resekvällar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping.

Jul & Nyårsresor

Se fram emot en färgstark och solvarm julledighet. Våra LIGHT-resor till Vietnam, Kambodja och Sri Lanka passar perfekt för dig som vill avsluta året med nya, spännande intryck.

Upplevelser bortom Asien

För att fortsätta förverkliga våra kunders resedrömmar presenterar Lotus Travel ett antal nya destinationer utanför Asien, både inom Europa och till mer långväga destinationer. 

Lotus Travels katalog

Beställ ett kostnadsfritt exemplar av vår fina resekatalog, fullspäckad med information och inspiration. Du kan även bläddra i katalogen direkt på skärmen.

Skräddarsydda resor

Vill du upptäcka Asien på egen hand? Låt oss skräddarsy en resa helt anpassat efter dina önskemål och budget. Inspireras av våra spännande programförslag!

Läsarresor

Tack vare ett nära samarbete med tidningar och magasin har vi just nu nöjet att presentera läsarresor med bland annat DN-kortet, SvD accent, Sydsvenskan och Veteranen.