MENY

Kampanj: 1 000 kr rabatt på rundresor!

Nu har vi släppt vår nya resekatalog för 2018. Späckad med inspiration, härliga bilder och en hel del nya resor. I samband med detta firar vi med att erbjuda dig 1 000 kr rabatt på våra rundresor. Boka med rabatten till och med den 5 november!

Ny resekatalog för 2018
Äntligen är vår nya fina katalog här. Liksom varje år har vi lagt ner själ och hjärta i att försöka ge er en katalog som inspirerar, informerar och som är snygg nog att skylta med. Och som vi kan känna oss stolta över. I år presenterar vi nya resor till bland annat Thailand, Indien och Japan samt en helt ny destination, Portugal.

Vill du beställa ett exemplar av Lotus Travels nya katalog för 2018? Beställ katalogen här!


1 000 kr rabatt på rundresor
Vi firar den nya resekatalogen med 1 000 kr rabatt per person på alla våra rundresor. Inspiration till resor och resmål finner du i vår nya katalog där vi presenterar ett urval av våra resor. Vill du se vårt fulltständiga utbud hänvisar vi dig till vår hemsida.

Rabatten gäller ordinarie katalogresor med övernattning på två orter eller fler, dock ej skräddarsydda resor. Erbjudandet avser nybokningar fram till och med den 5/11 2017 och kan ej kombineras med andra rabatter. Uppge kod KATALOG2018 vid bokning.