MENY

Sabina Dufberg Training Camp Italien

Förläng sommaren med en härlig träningsvecka med Sabina Dufberg vid vackra Lago Maggiore Italien. Det blir dagar fyllda med roliga och svettiga träningspass, inspirerande föreläsningar samt tid för att på egen hand njuta av att det bästa Italien har i form av god mat och utsökta viner. En resa för både kropp och själ!

Träningsschemat är späckat med roliga och givande träningspass som kommer inspirera och motivera dig. Passen är utmanande – utformade för att se till att du får svettas ordentligt, samtidigt som du njuter av energigivande träningsglädje. Mellan passen finns gott om tid att koppla av på hotellets privata lilla strand, eller strosa i byns gränder. Detta är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer.

Vår träning sker utomhus och kommer vara mycket varierande. Genomgående är det effektiv träning som ska ge individuellt bästa tänkbara resultat redan på plats. Det kan vara styrketräning eller cirkelpass vid stranden eller närliggande grönområden.  Strandpromenaden längs sjön bjuder in till härlig morgonjogging. På vissa träningspass står mage och rygg i fokus, vid andra smidighet och rörlighet. Det kommer erbjudas 2-3 träningspass per dag och Sabina kommer dessutom hålla inspirerande föreläsningar på temat hälsa, träning och välmående.

Till skillnad från många andra träningsresor så är vi en mindre grupp på max 40 personer. Du kommer resa hem fullmatad med energi, nya kunskaper och många nya vänner i bagaget!

7 DAGAR   •   PALLANZA – LAGO MAGGIORE

Program

DAG 1

Avresa från Arlanda med SAS direktflyg till Milano/Linate. Från flygplatsen har vi en egen transferbuss som tar oss ca 1,5 timmes resa norrut till regionen Piemonte och sjön Lago Maggiore. Vid sjöns västra kust ligger den charmiga orten Pallanza och vårt 4-stjärniga Grand Hotel Majestic Pallanza.  Vi checkar in på våra rum och hinner eventuellt med ett första gemensamt träningspass innan vi samlas för välkomstmingel. Njut av ett glas Prosecco och italienska delikatesser följt av gemensam välkomstmiddag på hotellet.

DAG 2–6

Nu följer fem härliga dagar vid Lago Maggiore. Vi kommer att hinna med 2–3 träningspass per dag och två inspirerande föreläsningar med Sabina Dufberg. Det kommer finnas tid att utforska det vackra området runt sjön och strosa runt i Pallanzas gränder på egen hand. En av dagarna arrangeras en båtutflykt till två av de utsökta små Barromeoöarna och till staden Intra där vi får en ost- och vinprovning på en härlig rustik Osteria. Se mer info längre ner under tillvalspaket.

DAG 7

Utcheckning efter frukost för vidare transfer till Milano/Linate och hemresa med SAS till Arlanda.

Hotell

PALLANZA / Grand Hotel Majestic Pallanza

Klassiskt elegant hotell vackert beläget vid Lago Maggiores västra strand och med en enastående utsikt över sjön och dess omgivningar. Stor privat trädgård och egen liten sandstrand med solstolar. Spa och inomhuspool. Bra utrymmen för träning i hotellets trädgård. Vid regn finns även möjlighet att träna inomhus i en egen sal. Tennisbana finns på hotellet samt en inomhuspool och relaxavdelning. Rummen varierar i storlek och utförande och med utsikt åt olika håll. Fåtal rum har balkong.

Hotellet ligger ett par minuters promenad till hjärtat av Pallanza med sina pittoreska gränder, charmiga små restauranger samt en underbar strandpromenad som lämpar sig perfekt för morgonens joggingtur. Fem minuter med taxi från hotellet ligger den trevliga staden Intra. Här finns en stor piazza med härligt folkliv, fina shoppingmöjligheter samt små mysiga delikatessbutiker.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

  • Direktflyg med SAS Arlanda-Linate tur & retur i ekonomiklass inkl. skatter.
  • 6 nätter på 4-stjärnigt hotell med del i dubbelrum inkl. frukostbuffé.
  • Ankomst- och avresetransfer.
  • Välkomstmingel med mousserande vin och delikatesser.
  • 2 st luncher inkl. mycket grönskaker, en fisk- el. kötträtt, frukt och ½ fl bordsvatten.
  • 2 st 3-rättersmiddagar exkl. dryck.
  • 2–3 träningspass per dag med Sabina Dufberg.
  • 2 st föreläsningar med Sabina Dufberg.

Övrig information

Enkelrumstillägg: 3 250 kr/person för 6 nätter.
Meddela om du önskar dela rum med annan deltagare, så försöker vi para ihop dig med en rumskompis av samma kön. Vi drar då av enkelrumstillägget då det är dags för slutbetalningen.

Om Sabina Dufberg
Med nära 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat belöningen.
’’För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen. I dag erbjuder jag min kunskap genom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” med flera böcker på gång. Min bredd, från att coacha andra tränare till elitidrottare samt som TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter mig skapa resultat oavsett vem du är som kund’’.

Tillvalspaket

Båtutflykt till Barromeoöarna
Mer info kommer.

Tillval:

Resor du kanske också gillar