MENY

8 skäl att resa med Lotus Travel

I en tid då allt fler reser allt oftare och allt längre, där många bokar sina resor på egen hand och resebolagen blir allt mer strömlinjeformade, vill vi på Lotus Travel sticka ut hakan och påminna dig om varför du ska boka din resa med just oss. Här är åtta skäl att resa med oss på Lotus Travel.

Våra fantastiska guider

1. Våra fantastiska guider

En duktig guide är nyckeln till en bra resa. Våra guider är kända för sitt engagemang och är bortskämda med att få toppbetyg av våra resenärer. Det är människor som är hängivna, särskilt duktiga på sitt resmål, har lång erfarenhet och som gör allt för att du ska få ut det mesta möjliga av din resa. I deras sällskap får du en naturlig lokal förankring som gör att du snabbt kan komma nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen. Vi har svensktalande guider på i stort sett samtliga ordinarie rundresor. Undantaget är våra så kallade LIGHT-resor där du istället har en engelskspråkig guide.

Läs mer om alla våra fantastiska guider HÄR!

Vi kan våra resmål

2. Vi kan våra resmål

Vi har arrangerat resor till Asien i över 25 år och har egna kontor i Stockholm, Peking och Shanghai. Genom åren har vi också byggt upp ett rykte som experter på resor till Asien. Och mycket riktigt ligger Asien oss oerhört varmt om hjärtat, då det var där vår resa började. Men du känner väl till att vi numera har resor även till andra delar av världen? Noga utvalda resmål där vi besitter stor expertis och där vi kan säkerställa samma höga kvalitet och Lotus-känsla som i vårt Asienprogram.

Sen har vi såklart våra duktiga guider som ofta gör hela skillnaden. Med lång erfarenhet och gedigen kunskap om sina destinationer tar de dig närmare resmålet, lokalbefolkningen och de genuina upplevelserna bakom turiststråken.

Av resenärer för resenärer

3. Av resenärer för resenärer

Vi som arbetar på Lotus Travel är engagerade, passionerade och har en sak gemensamt – vi älskar det vi gör! Tillsammans har vi rest otaliga varv runt jorden, och för oss finns det inget som slår känslan att välkomna en nöjd kund hem efter en spännande upplevelse. Med stort personligt engagemang är vi ditt stöd, hela vägen från första kontakt till hemkomst.

HÄR är vi som jobbar på Lotus Travel!

Allt ingår

4. Allt ingår

Vår målsättning är, och har alltid varit, att skapa resor som möter våra resenärers högt ställda förväntningar. Och att våga prioritera hög kvalitet i en prispressad bransch. När du reser med oss ingår i princip allt i grundpriset – flyg, noga utvalda hotell, kunnig guide, entréavgifter, lokala transporter, de flesta måltider, måltidsdryck, dricks, visum (med vissa undantag). Inga överraskningar tillkommer på plats.

När vi sammanställde samtliga kundutvärderingar från våra färdigpaketerade gruppresor i Asien ansåg hela 98,4 % av våra resenärer att våra resor är prisvärda eller mycket prisvärda. Det gör oss riktigt stolta!

Med oss reser du tryggt

5. Med oss reser du tryggt

När du reser med Lotus Travel kan du känna dig trygg. Vi finns med hela vägen och finns också på plats i Asien genom våra kontor i Peking och Shanghai. Naturligtvis ställer vi garantier till Kammarkollegiet och när du köper en paketresa omfattas du av de regler som gäller i paketreselagen.

Vi reser med respekt

6. Vi reser med respekt

Att resa är att förstå världen lite bättre. I mötet med andra människor, andra kulturer, skapas insikt och förståelse. Men att resa ger oss även ett stort gemensamt ansvar att bidra till en hållbar utveckling i de länder vi besöker. På Lotus Travel tar vi ansvar för de resor vi skapar och ser till att det bidrar till en positiv och hållbar utveckling på våra resmål. Vi strävar efter att minska den negativa- och öka den positiva påverkan på det lokala samhället och kulturen. Detta gör vi bland annat genom att vi väljer lokalt ägda samarbetspartners och hotell, stödjer projekt på plats, följer vår omfattande djurskyddspolicy samt har antagit ECPAT:s uppförandekod mot barnsexturism.

Läs mer om vårt arbete HÄR.

Vi har 25 års erfarenhet

7. Vi har 25 års erfarenhet

Lotus Travel grundades 1991 av Elby Kwok Drewsen, som fortfarande är verksam i företaget som VD. Sedan dess har vi samlat på oss över 25 års erfarenhet av att skapa unika reseupplevelser – guidade gruppresor, temaresor och skräddarsydda resor – för svenska resenärer till Kina, övriga Asien och noga utvalda resmål i resten av världen.

Läs mer om vår VD Elby Kwok Drewsen och Lotus Travels historia HÄR.

Vi skräddarsyr din resa

8. Vi skräddarsyr din resa

Lotus Travel skräddarsyr unika och personliga resor till hela Asien. Oavsett om du vill resa själv, med din sambo, familjen eller ett större sällskap skapar vi ett program helt anpassat efter dina önskemål. Allt från enklare storstadsresor till kompletta rundresor med privat guide och chaufför. Tack vare våra kontor och samarbetspartners i Asien kan vi förhandla fram det bästa priset för din skräddarsydda resa. Vill du har inspiration hittar du en mängd skräddarsydda reseförslag på vår hemsida.