MENY

Tävla i Lotus Travels julkalender!

För att sätta lite guldkant på nedräkningen fram till jul har Lotus Travel satt ihop en egen adventskalender. Tillsammans med våra partners har vi fått ihop en riktigt trevlig prispott, där du kan tävla om flera priser varje advent fram till jul – totalt fyra tävlingstillfällen med andra ord. Temat för i år är ”VART ÄR VI PÅ VÄG?” där du ska lista ut vilken destination vi söker.

TÄVLINGSREGLER
Varje söndag fram till jul startar vi en ny quiz/tävling enligt temat ”Vart är vi på väg?”. Tävlingen är utformad som en digital frågesport, och det gäller för dig att svara rätt på frågorna, på kortast möjliga tid. Totalt är det fyra frågor i varje tävling. Varje deltävling avslutas kl. 23.59 samma dag. Vinnarna publiceras och kontaktas via e-post eller sms på tisdagen veckan efter. En och samma spelare kan endast vinna pris en gång under tävlingens gång.

Bland de som sponsrat priserna hittar du Nordic Choice Hotels, Hertz, BRA flyg, Epic Travel Gear, Nextory, Egmont, Sabina Dufberg och Flygbussarna.

LYCKA TILL!

Genom att registrera mig samtycker jag till att mina personuppgifter, inklusive e-postadress och telefonnummer, får lagras och användas inom Lotus Travel. Jag får även Lotus Travels nyhetsbrev som skickas ut ca 15 gånger per år. Personuppgifterna sparas tills jag väljer att avsluta prenumerationen. Jag har rätt att ta tillbaka mitt samtycke, se vilka uppgifter som finns om mig, begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av mina personuppgifter.