MENY

Kampanj: 1 000 kr rabatt på rundresor!

Nu har vi släppt vår nya resekatalog för 2019. Späckad med inspiration, härliga bilder och en hel del nya resor. I samband med detta firar vi med att erbjuda dig 1 000 kr rabatt på våra rundresor. Boka med rabatten mellan 1/10 och 4/11 2018!

Ny resekatalog för 2019
Äntligen är den här – vår nya katalog! Som vanligt hittar du en blandning av klassiska storsäljare och spännande nyheter. Vi hoppas att du som läser den ska bli både nyfiken och inspirerad. Kanske sår vi ett frö till ditt nästa reseäventyr? I årets katalog presenterar vi flera nya resor; ”Nepal & Bhutan – bergens land”, ”Vietnam – bland byar och risfält”, ”Indonesien – öar och varaner”, ”Kapstaden – LIGHT” och ”Smaka på Balkan”. Håll även utkik på vår hemsida, där kommer nya spännande resor att presenteras under året.

Vill du beställa ett exemplar av Lotus Travels nya katalog för 2019? Beställ katalogen här!


1 000 kr rabatt på rundresor!
Vi firar lanseringen av den nya katalogen med ett kampanjerbjudande. Från 1/10 till och med 4/11 2018 erbjuder vi 1 000 kr rabatt per person på valfri rundresa (gäller katalogresor där man övernattar på två eller fler orter, ej skräddarsydda resor). Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatter. Uppge kod KATALOG2019 vid bokning.