MENY

Om Lotus Travel

Med upplevelsen i fokus arrangerar Lotus Travel guidade gruppresor, temaresor och skräddarsydda resor till Kina, övriga Asien samt noga utvalda resmål i resten av världen. Alltid med målsättningen att presentera de allra största sevärdheterna, men också det genuina, det som finns bakom det uppenbara. Ett bakom som kräver mod och nyfikenhet att finna, men som oftast är så berikande att möta. Med stort engagemang, värme och kunskap vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mera på våra
resmål.

Våra fem värdeord

Värme 
Att det råder en varm och familjär stämning när man kliver in på Lotus Travels kontor är något som många besökare påtalar. Vi som arbetar här är engagerade, passionerade och har en sak gemensamt, vi älskar det vi gör! För oss finns inget som slår känslan att välkomna en nöjd kund hem efter en spännande upplevelse. Med stort personligt engagemang är vi ditt stöd, hela vägen från första kontakt till hemkomst.

Nyfikenhet
Om värme och hjärta är grunden som vår verksamhet vilar på, är nyfikenheten det som driver oss framåt. På våra resor ser vi givetvis till att du inte missar de allra största sevärdheterna. Samtidigt är vi måna om att du också ska få uppleva det genuina, det som finns bakom det uppenbara. Ett bakom som kräver mod och nyfikenhet att finna, men som oftast är så berikande att möta. På så sätt vill vi hjälpa dig att uppleva ännu mer på våra resmål.

Kunskap
Att skapa resor för vetgiriga och nyfikna resenärer kräver både erfarenhet och kunskap. Vår kompetenta personal har alla olika ursprung och bakgrund, och besitter tillsammans mycket lång erfarenhet från våra resmål. Året runt har vi medarbetare på resande fot för att säkerställa kvalitet och hitta nya smultronställen. Våra program är skapade med stor omsorg för att kunna berika dig med ny kunskap och nya intryck.

På resmålen är du i tryggt sällskap av våra kunniga guider som är kända för sitt engagemang och bortskämda med att få toppbetyg av våra resenärer. Tack vare dem får du en naturlig lokal förankring som gör att du snabbt kan komma nära resmålet, kulturen och lokalbefolkningen.

Respekt
Att resa är en fantastisk drivkraft, där mötet mellan människor och kulturer skapar insikt och förståelse. Men resandet ger oss även ett stort gemensamt ansvar att bidra till en hållbar utveckling på de destinationer vi besöker. Här arbetar Lotus Travel långsiktigt med både underleverantörer, samarbetspartners och stödorganisationer på flera olika områden och nivåer. Med engagemang, dialog och respekt för det lokala samhället är vi övertygade om att vi tillsammans kan göra världen lite bättre.

Kvalitet
Vår målsättning är, och har alltid varit, att skapa resor som möter våra resenärers högt ställda förväntningar. Och att våga prioritera hög kvalitet i en prispressad bransch. Detta gör vi för att vi tror att det lönar sig långsiktigt, men också för att nöjda kunder är vår absolut största drivkraft. När vi sammanställde samtliga kundutvärderingar från våra färdigpaketerade gruppresor i Asien ansåg hela 98,4% av våra resenärer att våra resor är prisvärda eller mycket prisvärda. Det gör oss riktigt stolta!

Organisationsnummer
 Lotus Travel AB har organisationsnummer 556659-4593. Styrelsen har sitt säte i Stockholm.

Resevillkor och resegaranti
Lotus Travel följer de resevillkor som Svenska resebyråföreningen (SRF) utformat för dess medlemmar. Läs mer här. Observera att de Särskilda Resevillkoren ersätter och kompletterar förekommande fall angivna Allmänna Resevillkor. Lotus Travel AB har även ställt alla erforderliga resegarantier till Kammarkollegiets förfogande. Läs mer här.