MENY

Press & media

Välkommen till Lotus Travels pressrum. Här har vi samlat våra senaste pressmeddelanden tillsammans med våra kontaktuppgifter vid pressförfrågningar.

Press

Kontakta oss gärna om du behöver inspiration eller hjälp i ditt journalistiska arbete. Vi hjälper dig gärna med exempelvis textunderlag och pressbilder från våra destinationer. Söker du intervjupersoner i Kina, hjälper vi gärna till genom våra kontor på plats i Peking och Shanghai.

Vid pressförfrågningar vänligen kontakta:

Elby Kwok Drewsen
VD
+46 8 545 188 46
elby@lotustravel.se

Daniel Golabiewski
Marknadschef
+46 8 555 798 21
daniel@lotustravel.se

Pressmeddelanden

2015-12-08: Lotus Travel förvärvar Svensk-Kinesiska Resebyrån
Nu står det klart att Lotus Travel stärker sin ställning som global researrangör och blir Sveriges största arrangör av resor till Kina genom att förvärva Svensk-Kinesiska Resebyrån.

Läs hela pressmeddelandet här: Lotus Travel förvärvar Svensk-Kinesiska Resebyrån

2015-11-04: Lotus Travel silvermedaljör i World Responsible Tourism Awards
Lotus Travel belönades med silvermedalj i den prestigefulla tävlingen World Responsible Tourism Awards, i kategorin Best Animal Welfare Initiative. Prisceremonin hölls den 4:e November på World Travel Market i London. Lotus Travel var som enda svenska researrangör i final tillsammans med 36 andra företag och organisationer. Gemensamt för samtliga nominerade är att deras initiativ på ett eller annat sätt har spelat en viktig roll i utvecklingen av ansvarsfullt resande.

Läs hela pressmeddelandet här: Lotus Travel silvermedaljör i World Responsible Tourism Awards

2015-10-08: Upplevelsen i fokus när Lotus Travel lanserar ny hemsida och katalog.
När Lotus Travel lanserar sin nya hemsida och katalog för 2016 står upplevelsen i fokus. Med stor omsorg har produktutbudet breddats med nya resor, samtidigt som omtyckta klassiker har finjusterats. Alltid med målsättningen att presentera de allra största sevärdheterna, men också det genuina, det som finns bakom det uppenbara. Ett bakom som kräver mod och nyfikenhet att finna, men som oftast är så berikande att möta. På så sätt vill vi hjälpa våra resenärer att uppleva ännu mer på våra resmål.

Läs hela pressmeddelandet här: Upplevelsen i fokus när Lotus Travel lanserar ny hemsida och katalog