MENY

Resor till Georgien

Sagolikt vackra Georgien bjuder som resmål sina besökare på storslagna naturupplevelser, intressant historia och ett rikt kulturarv. Med de dramatiska Kaukasusbergen som inramning belönas vi med fantastiska vyer. Avsluta gärna din resa till Georgien med avkopplande dagar med sol och bad i Svarta havet. Med noga utvalda resmål och med upplevelsen i fokus motsvarar våra resor till Georgien dina högsta förväntningar. Allt i sällskap med våra kunniga guider.

I och med att det är viktigt för oss på Lotus Travel att du känner dig trygg när du bokar din resa finns vi där hela vägen, från den första kontakten till hemkomsten. När du har valt vilken resa till Georgien som intresserar vi dig ser vi till att tillhandahålla med viktig och nyttig information kring resmålet, som valuta, klimat och eventuella vaccinationer. Det gör att du kan fokusera på själva upplevelsen som resan utgör, vilket i sin tur blir till minnen för livet.

Välj din resa här nedan eller kontakta oss, vi tar fram mer än gärna fram skräddarsydda resor till dig med specifika önskemål och behov. Hos oss är det du som resenär som är i fokus.

Fakta om Georgien

Våra resor till Georgien

Karta