MENY

Resor till Sri Lanka

Den exotiska ön Sri Lanka bjuder på grönskande bergslandskap, kolonial historia, palmkantade stränder, ett stort kulturarv och fantastiskt djurliv. Att få komma nära vilda elefanter under en jeepsafari i någon av öns Nationalparker är en given höjdpunkt på rundresan, liksom en vandring upp på ”lejonberget” Sigiriya som reser sig ståtligt i den täta djungeln. Kombinera gärna din resa i Sri Lanka med guldkantat öliv på Maldiverna.

Vi på Lotus Travel arrangerar allt kring din rundresa, från flyg till Sri Lanka vidare till visum och information kring vaccinationer och valuta. När du önskar resa runt i Sri Lanka kan du känna dig trygg med att resa med oss, vi visar allt från de största sevärdheterna till det genuina vardagslivet. Vårt mål är att skapa resor som motsvarar våra resenärers största förväntningar, så kom gärna till oss med dina önskemål så ser vi till att anpassa resan efter just dig.

Välj ut din rundresa till Sri Lanka här nedan eller kontakta oss direkt, vi svarar omgående. Med 10 dagars öppet köp och resegaranti är du alltid trygg när du reser med oss.

Fakta om Sri Lanka

Våra resor till Sri Lanka

Sri Lanka på instagram!

Karta