MENY

Sabina Dufberg Training Camp Ajman

Följ med på en rolig och givande träningsvecka i sol och härlig värme. Denna gång åker vi till Ajman, ett av de sju emiraten som utgör Förenade Arabemiraten på arabiska halvön. Det mest kända emiratet i turistsammanhang är Dubai, det är dit vi flyger och kan göra utflykter till om man önskar. Ajman är en relativt okänd pärla. Här finns områdets finaste stränder med kristallklart vatten samt en spännande mix av gammalt och nytt.

Vår träning sker utomhus och kommer vara mycket varierande. Det kan vara ett cirkelpass vid stranden eller ett svettigt styrkepass på hotellets gräsmatta. Sabina kommer dessutom att hålla inspirerande föreläsningar på temat hälsa, träning och välmående.

Mellan passen finns gott om tid att koppla av på hotellets finkorniga sandstrand eller vid poolen. Strandpromenaden bjuder in till sköna promenader och inte långt från hotellet finns flertalet restauranger och butiker. Inom en timme når man Dubai med ett enormt utbud av upplevelser. Detta är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer. Du kommer resa hem fullmatad med energi, nya kunskaper och många nya vänner i bagaget!  På Sabina Dufberg Training Camps reser man i mindre grupper och med en mer personligare framtoning. Vi garanterar grupper på max 35 deltagare.

7 DAGAR   •   AJMAN

Program

DAG 1

Avresa från Arlanda med Emirates direktflyg på eftermiddagen till Dubai. Måltider och förfriskningar serveras ombord. Ankomst lokal tid i Dubai på kvällen där vi möts av vår reseledare som tar er med privat transfer till hotellet för incheckning.

DAG 2–DAG 6

Nu följer härliga träningsdagar i solig och lyxig miljö. Frukost ingår på morgonen och på dagarna erbjuds 2–3 träningspass per dag. Första träningsdagen ingår en gemensam middagsbuffé på hotellet.

Sista kvällen äter vi en gemensam avslutningsmiddag på hotellet. Resterande måltider är på egen hand. Restauranger finns på hotellområdet samt inom gångavstånd från hotellet. Många måltider brukar vi äta gemensamt även om de inte är inkluderade i resans pris. En av dagarna samlas vi för en två timmars inspirerande föreläsning med Sabina Dufberg.  En av eftermiddagarna arrangeras en utflykt som tillvalspaket. Se mer information längre ner under tillvalspaket.

DAG 7

Utcheckning tidigt på morgonen och transfer till flygplatsen för hemresa med Emirates till Arlanda.

Hotell

AJMAN / Ajman Saray Luxury CollectionAJMAN / Ajman Saray Luxury Collection
AJMAN / Ajman Saray Luxury CollectionAJMAN / Ajman Saray Luxury Collection

AJMAN / Ajman Saray Luxury Collection

Exklusivt strandnära hotell av hög klass i emiraten Ajman. Här finns flera restauranger för alla smaker, fullt utrustat gym samt lyxig SPA-anläggning. Den långa finkorniga stranden nedanför hotellet lämpar sig fint för joggingturen. Hotellrummen är stora och smakfullt inredda. Alla med balkong.
I Ajman finns en av de sju emiraterns finaste stränder med klart och fint vatten som sällan understiger +25 grader. Strandpromenaden är kantad av restauranger, caféer och små butiker. I Ajman upplever man en spännande mix av gammalt och nytt. Inte långt från stora lyxiga hotell finner man trånga bazarer och s.k. gold souks. Ett stort shoppingcenter med 60 fina butiker finns i Ajman och om inte det räcker så är det knappt en timme till Dubai Mall med sina 1 200 butiker.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

  • Flyg tur & retur med Emirates inkl. skatter och avgifter.
  • Flygplatstransfers.
  • 6 nätter del i dubbelrum på 5-stjärnigt boende inkl. frukostbuffé.
  • 2 måltider (välkomstmiddag och avskedsmiddag).
  • 2–3 träningspass per dag med Sabina Dufberg. Fullständigt träningsprogram erhålls före avresa.
  • Inspirerande föreläsningar med Sabina Dufberg.

Övrig information

Enkelrumstillägg: 4 950 kr/person för 6 nätter.
Reser du ensam och inte vill betala enkelrumstillägget så går det bra att boka del i dubbelrum, då parar vi ihop dig med annan resenär av samma kön. Om ingen annan valt det så tillkommer enkelrumstillägget.

Om Sabina Dufberg
Med nära 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat belöningen.
’’För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen. I dag erbjuder jag min kunskap genom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” med flera böcker på gång. Min bredd, från att coacha andra tränare till elitidrottare samt som TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter mig skapa resultat oavsett vem du är som kund’’.

Tillvalspaket

Ökensafari med BBQ
En eftermiddagsutflykt som startar vi hotellet där vi blir upphämtade med fyrhjulsdrivna jeepar som tar med oss på en svindlande tur i öknen. De som vill får pröva på bl a sandsurfing, kamelridning, vattenpipa och hennamålning. Allt inramat i klassisk orientalisk beduin stil. Framme i beduinbyn börjar vi med att avnjuta ett glas champagne i solnedgången följt av en välsmakande BBQ-middag.

I priset ingår:
• Transfer från/till hotellet.
• Ökentur med olika aktiviteter.
• Champagne och jordgubbar i solnedgången.
• BBQ-middag i beduinby inkl. ett glas vin/en öl.
Tillvalet måste bokas och betalas i Sverige innan avresa, samtliga priser baseras på minst sex resenärer.

Pris per person: 950:-

Helpensionspaket – 3 dagar
Boka ditt måltidspaket i förväg. Vi erbjuder ett paket på 3 dagar som inkluderar 3 st lunchbuffér och 3 st middagsbuffér inkl. mineralvatten och softdrink. Meddela senast en vecka före avresa vilka dagar du önskar ha helpensionspaket.

Pris per person: 1950:-