MENY

Frieze Art Fair med Bonniers Konsthall

Följ med oss på en konstresa till London där vi upplever det senaste inom samtidskonsten. Vi besöker bland annat Frieze Art Fair, ett av världens mest inflytelserika evenemang inom samtidskonsten som varje år ägt rum i Regent´s Park sedan 2003.  Här visar drygt 150 internationella gallerier både de väletablerade konstnärerna inom den samtida konsten och de som ännu inte nått en stor publik.

Vi kommer också att se Olafur Eliassons utställning In real life på Tate Modern, samt besöka Whitechapel Gallery m.fl. gallerier. Kanske hinner vi även med ett ateljébesök hos en konstnär.

Som ciceron och guide på resan har vi konsthallschef Magnus af Petersens, som bott och arbetat i London och som ger oss en unik inblick i Londons dynamiska konstvärld.

3 DAGAR   •   LONDON

Välj resa

Avresa
Hemkomst
 
 
Pris
 
Avresa 2 okt 2019
Hemkomst 4 okt 2019
Frieze London Art Fair med Bonnier Konsthall
Fler än 5 platser kvar
11 900 SEK

Boka tidigt rabatt: 600kr/person vid bokning senast 22 mars (ange kampanjkod BONKON)

Antal resenärer, kampanjkod etc väljer du i nästa steg

Program

DAG 1

Avresa från Arlanda på morgonen med ankomst på London Heathrow tidig förmiddag. Transfer till vårt hotell Danubius Hotel Regent Park som är beläget i närheten av Regent´s Park där vi kan lämna vårt bagage. Vi intar gemensam lunch innan vi tar oss till Tate Modern för att tillsammans se Olafur Eliassons utställning In real life. På kvällen samlas vi för ett välkomstmingel med drink följt av en middagsbuffé på hotellets restaurang.

DAG 2

Efter frukost på hotellet ger vi oss av till närliggande Frieze Art Fair där vi spenderar större delen av dagen samt intar gemensam lunch. Senare på eftermiddagen finns tid för fler gemensamma galleribesök. Kvällen är programfri för middag på egen hand.

DAG 3

Vi besöker bland annat Whitechapel Gallery innan vi på eftermiddagen hämtar upp vårt bagage på hotellet och får transfer ut till flygplatsen för hemresa. Vi är tillbaka på Arlanda på kvällen.

Hotell

LONDON / Danubius Hotel Regent Park

Danubius Hotel Regents Park är ett 4-stjärnigt hotell, centralt beläget i London nära Regent's Park. Här finns förutom nyrenoverade, lyxiga rum även två restauranger, gratis WiFi och ett gym. Hotellet är dessutom prisbelönt för sitt miljöengagemang.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

  • Flyg tur & retur med SAS från Arlanda i ekonomiklass inkl. samtliga skatter och avgifter.
  • Klimatkompensation internationellt flyg motsvarande 40 SEK/person (0.519 ton Co2).
  • 2 nätter i del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell inkl. frukostbuffé.
  • Program med konstguide och ciceron Magnus af Petersen.
  • Samtliga inträden till utställningar och gallerier enligt progam.
  • Ankomsttransfer och avresetransfer från/till flygplatsen.
  • Välkomstmingel med tilltugg.
  • En Middagsbuffé inkl. 1 glas soft drink, kaffe och te.
  • 2 luncher (2-rätters inkl. 1 glas vin).
  • Oyster Card (t-bane/busskort) laddat med 20 GBP.

Övrig information

Enkelrumstillägg: 2 600 kr/person för 2 nätter.
Reser du ensam och inte vill betala enkelrumstillägget så går det bra att boka del i dubbelrum, då parar vi ihop dig med annan resenär av samma kön. Om ingen annan valt det så tillkommer enkelrumstillägget.

BOKA RESA