MENY

Sabina Dufberg Training Camp Toscana

Följ med på höstens träningsresa med Sabina Dufberg Training Camp, som denna gång äger rum i Marina di Pietrasanta vid Toscanas havskust. Vi åker när höstmörkret börjar lägga sig i Sverige och får i stället njuta av skön medelhavsvärme. Vi bor på ett trevligt hotell ett par kvarter från den milsvida sandstranden. Vår träning sker utomhus och kommer vara mycket varierande, såsom cirkelpass på stranden eller ett svettigt styrkepass i hotellets trädgård. Det är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer. Sabina ansvarar för din träning, utifrån dina förutsättningar och ser till att du kommer hem fullmatad med ny energi och träningslust. Träningsgruppen är liten med max 25 personer, vilket ger en personligare framtoning och upplevelse där många finner nya vänner.

8 DAGAR   •   TOSCANA

Höjdpunkter

 • 2–3 roliga och svettiga träningspass per dag med Sabina Dufberg
 • Fly höstrusket och njut av italiensk sol och god mat
 • Liten grupp med personlig känsla

Välj resa

Avresa
Hemkomst
 
 
Pris
 
Avresa 2 okt 2019
Hemkomst 9 okt 2019
Sabina Dufberg Training Camp Toscana 2-9 oktober
Endast 3 platser kvar
16 500 SEK

Anslutning från Landvetter tillägg ca 400 kr. Anslutning från Kastrup tillägg ca 800 kr.

Antal resenärer, kampanjkod etc väljer du i nästa steg

Program

DAG 1

Avresa från Arlanda/Kastrup/Landvetter via München till Pisa. På flygplatsen möts vi av vår reseledare som tar oss med egen transfer den ca 40 minuter långa bussresan till Marina di Pietrasanta. Här bor vi på ett omtyckt hotell med pool, stort SPA och endast ett par kvarter till den enorma sandstranden. Vi packar upp i lugn och ro innan vi samlas för ett välkomstmingel följt av gemensam middag på hotellet.

DAG 2–7

Nu följer sex dagar med härliga träningspass. Dagligen ingår två–tre träningspass. Träningen kommer att äga rum på hotellets ytor, i poolen, på sandstranden eller i närområdet. Lunch ingår en av träningsdagarna, övriga dagar är lunchen på egen hand.

På hotellet finns restaurang och i området finns flera restauranger som erbjuder lunch och middag. Sista kvällen äter vi gemensam middag tillsammans på hotellet. Vi kommer att få en inspirerande föreläsning av Sabina och en helt ledig eftermiddag för att utforska Toscana på egen hand.

DAG 8

Utcheckning och transfer till Pisa för hemresa via München till Arlanda/Kastrup/Landvetter.

Hotell

Mondial Resort SpaMondial Resort Spa
Mondial Resort SpaMondial Resort Spa

TOSCANA / Mondial Resort Spa

Litet populärt hotell med endast 40 rum, inrett i modern stil endast ett par kvarter från den enorma sandstranden i Marina di Pietrasanta. Här finns trädgård, en härlig utomhuspool med solstolar samt ett fint SPA som erbjuder flertalet behandlingar.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

 • Flyg i ekonomiklass med Lufthansa från Arlanda via München till Pisa.
 • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i del i dubbelrum inkl. frukostbuffé.
 • Ankomsttransfer från flygplatsen till hotellet.
 • Avresetransfer till flygplatsen.
 • Välkomstmingel med mousserande vin och tilltugg.
 • Välkomstmiddag inkl. dryck på hotellet.
 • 1 st lunch inkl. dryck på hotellet.
 • Samtliga träningspass med Sabina Dufberg samt bonusklasser med reseguiden.
 • Inspirationsföreläsning med Sabina.
 • Avskedsmiddag inkl. dryck på hotellet.

Övrig information

Enkelrumstillägg: 2 500 kr/person för 7 nätter.
Reser du ensam och inte vill betala enkelrumstillägget så går det bra att boka del i dubbelrum, då parar vi ihop dig med annan resenär av samma kön. Om ingen annan valt det så tillkommer enkelrumstillägget som då debiteras i samband med slutbetalningen.

Hotellskatt:
Ev. hotellskatt tillkommer och betalas vid utcheckning.
För närvarande ca 2 euro/person/natt.

Avbeställningsskydd:
Avbeställningsskydd via ERV/Europeiska. Pris: 6 % av resans pris.

Reseförsäkring:
Reseförsäkring (Europeiska ERV)
Pris: 325 kr/person för 8 dagar.
Komplement till hemförsäkringen
Läs mer på http://www.erv.se/produkter/semesterforsakring/

Om Marina di Pietrasanta:
Den toscanska badorten är främst känd för sin fantastiska sandstrand. Själva orten består mest av fina villakvarter men här finns även ett stort utbud av hotell, restauranger och butiker. Huvudorten Pietrasanta ligger drygt fyra km upp från havet och här finner man en äldre arkitektur, piazzor, vackra byggnader och mer shopping än nere vid havet. Från hotellet når man Pisa med det lutande tornet inom 40 min med bil och de vackra byarna Le Cinque Terre finner man ca 45 min med bil från hotellet.

Om Sabina Dufberg:
Med nära 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat belöningen. ’’För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen. I dag erbjuder jag min kunskap genom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” med flera böcker på gång. Min bredd, från att coacha andra tränare till elitidrottare samt som TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter mig skapa resultat oavsett vem du är som kund’’.

BOKA RESA