MENY

Shanghai på egen hand

Upplev Kinas största stad, Shanghai, till bästa pris! Här finns fantastiska restauranger från världens alla kök, trendiga barer, mysiga gator med uteserveringar och inte minst spännande shopping. I priset ingår flygresa, transfer och bekvämt boende på bra hotell inklusive frukost. Utforska staden i din egen takt eller köp till något av våra guidade tillvalspaket.

Denna resa arrangeras av vårt systerföretag Svensk-Kinesiska Resebyrån.

8 DAGAR   •   SHANGHAI

Välj resa

Avresa
Hemkomst
 
 
Pris
 
5 okt 2018
12 okt 2018
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 450 SEK
BOKA 
26 okt 2018
2 nov 2018
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 450 SEK
BOKA 
16 nov 2018
23 nov 2018
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
8 750 SEK
BOKA 
28 dec 2018
4 jan 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
8 950 SEK
BOKA 
22 feb 2019
1 mars 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 450 SEK
BOKA 
29 mars 2019
5 apr 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 450 SEK
BOKA 
9 maj 2019
16 maj 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 550 SEK
BOKA 
20 juni 2019
27 juni 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 550 SEK
BOKA 
13 juli 2019
20 juli 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 550 SEK
BOKA 
Välj ett datum för att gå vidare Antal resenärer, kampanjkod etc väljer du i nästa steg

Program

DAG 1

Avresa från Sverige.

DAG 2

Ankomst Shanghai. Programfri dag.

DAG 3

Programfri dag.
Tillvalspaket A startar denna dag: Gamla stan, Yu-trädgården, Shanghai Museum och Franska koncessionen med Liuli Museum. Även restaurangområdet Xintiandi och middag på Lost Heaven.

DAG 4

Programfri dag.
Tillvalspaket A, dag 2: Shanghai World Financial Center, trendiga området Tianzifang och marknad. Middag med kryddstark mat från Hunanprovinsen på Dishuidong.

DAG 5

Programfri dag.
Tillvalspaket B startar denna dag: Pittoreska vattenstaden Tongli.

DAG 6

Programfri dag.

DAG 7

Programfri dag.

DAG 8

Avresa från Shanghai, ankomst Sverige samma dag.

Hotell

SHANGHAI / Graceland HotelSHANGHAI / Graceland Hotel
SHANGHAI / Graceland HotelSHANGHAI / Graceland Hotel

SHANGHAI / Graceland Hotel

Graceland Hotel är ett mellanklasshotell, beläget mycket centralt i närheten av restaurangområdet Xintiandi och shoppingområdet Huaihai. Det tar endast 10 minuter att promenera till barerna och restaurangerna i Xintiandi. Det är även gångavstånd till People's Square och tunnelbanan. I närheten av hotellet finns tillgång till uttagsautomat och lokala restauranger. Hotellet erbjuder modernt och trevligt inredda rum, restaurang, café och karaoke.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

  • Flyg i ekonomiklass till Shanghai tur och retur (med Air China åker man via Peking, med SAS och Finnair till Shanghai).
  • Sex nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard inkl. frukostbuffé. (Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam).
  • Hotelltransfer med engelsktalande transferguide.
  • Flygskatter och säkerhetsavgifter.
  • Informationsskrift.
  • Karta.

Övrig information

Observera att det är visumkrav till Kina.

I priset ingår ej:
Visum till Kina

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva Shanghais främsta sevärdheter tillsammans med engelsktalande guide finns möjlighet att köpa till något av våra tillvalspaket. Du väljer själv om du vill boka in dig på båda tillvalspaketen, eller bara på ett. Observera att samtliga tillvalspaket skall bokas i Sverige, före avresa. Samtliga priser baseras på minst fyra resenärer.

Tillvalspaket A startar i regel dag 3, det vill säga dagen efter ankomst till Shanghai.
Tillvalspaket B startar i regel dag 5, det vill säga dagen efter att Tillvalspaket A är avslutat.

TILLVALSPAKET A, 2 DAGAR
Under två dagar får du uppleva det bästa av Shanghais sevärdheter. Lunch och middag ingår båda dagarna, varav tre av måltiderna äts på några av Shanghais mest populära restauranger.

DAG 1 Vår engelsktalande guide möter upp på hotellet efter frukost. Vi beger oss in bland gränderna i gamla stan och besöker den vackra Yu-trädgården. Här får vi se typiska paviljonger, broar och dammar. Vi gör även ett besök på det populära Shanghai Museum. I Franska koncessionen promenerar vi längs med Wukanggatan, besöker glasmuseet Liuli Museum och den bartäta gatan Hengshan. Vi besöker även det trendiga restaurangområdet Xintiandi. På kvällen äter vi mat från Yunnanprovinsen på restaurang Lost Heaven. Lunch och middag ingår.

DAG 2 En överblick av staden, bokstavligen talat, får vi från Shanghai World Financial Center. Vi promenerar i det trendiga området Tianzifang. Lunchen äter vi på Lynn. Vi besöker en marknad där du kan fynda allt och lite till. På kvällen äter vi kryddstark mat från Hunanprovinsen på Dishuidong. Lunch och middag ingår.

Pris per person: ca 2 650:-

TILLVALSPAKET B, 1 DAG
Denna dag får du uppleva en av de finaste vattenstäderna utanför Shanghai, Tongli.

Vår engelsktalande guide möter upp på hotellet efter frukost. Vi beger oss till den pittoreska vattenstaden Tongli som ligger cirka åtta mil utanför Shanghai. Här kan man gå en hel dag och strosa på de smala gatorna, ta en båttur eller sitta ned vid någon av de många uteserveringar längs med kanalerna. Vi besöker Tuisiträdgården som finns upptagen på Unescos världsarvslista. Tillbaka i Shanghai äter vi middag i vacker miljö på Xian Qiang Fang. Lunch och middag ingår.

Pris per person: ca 1 450:-

Tillvalspaketen inkluderar:

  • Engelsktalande guide
  • Alla entréavgifter och transporter enligt program
  • Helpension exklusive måltidsdryck under utfärdsdagarna

Sagt om resan

Resan till Shanghai blev en fantastisk familjeresa som vi kommer att minnas och prata om hela livet! Massor med spännande saker för nyfikna barn och vuxna att göra, titta på och tänka på. Häftig blandning av extremt modernt och väldigt gammalt!
- Familjen Mennfort, Resenär

Resor du kanske också gillar

BOKA RESA