MENY

Shanghai på egen hand

Upplev Kinas största stad, Shanghai, till bästa pris! Här finns fantastiska restauranger från världens alla kök, trendiga barer, mysiga gator med uteserveringar och inte minst spännande shopping. I priset ingår flygresa, transfer och bekvämt boende på bra hotell inklusive frukost. Utforska staden i din egen takt eller köp till något av våra guidade tillvalspaket.

Denna resa arrangeras av vårt systerföretag Svensk-Kinesiska Resebyrån.

8 DAGAR   •   SHANGHAI

Välj resa

Avresa
Hemkomst
 
 
Pris
 
Avresa 12 sep 2019
Hemkomst 19 sep 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 750 SEK
Avresa 25 okt 2019
Hemkomst 1 nov 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
10 150 SEK
Avresa 15 nov 2019
Hemkomst 22 nov 2019
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 250 SEK
Avresa 26 dec 2019
Hemkomst 2 jan 2020
Shanghai på egen hand
Fler än 5 platser kvar
9 750 SEK
Antal resenärer, kampanjkod etc väljer du i nästa steg

Program

DAG 1

Avresa från Sverige.

DAG 2

Ankomst Shanghai. Programfri dag.

DAG 3

Programfri dag.
Tillvalspaket A startar denna dag: Gamla stan, Yu-trädgården, Shanghai Museum och Franska koncessionen med Liuli Museum. Även restaurangområdet Xintiandi och middag på Lost Heaven.

DAG 4

Programfri dag.
Tillvalspaket A, dag 2: Shanghai World Financial Center, trendiga området Tianzifang och marknad. Middag med kryddstark mat från Hunanprovinsen på Dishuidong.

DAG 5

Programfri dag.
Tillvalspaket B startar denna dag: Pittoreska vattenstaden Tongli.

DAG 6

Programfri dag.

DAG 7

Programfri dag.

DAG 8

Avresa från Shanghai, ankomst Sverige samma dag.

Hotell

SHANGHAI / Graceland HotelSHANGHAI / Graceland Hotel
SHANGHAI / Graceland HotelSHANGHAI / Graceland Hotel

SHANGHAI / Graceland Hotel

Graceland Hotel är ett mellanklasshotell, beläget mycket centralt i närheten av restaurangområdet Xintiandi och shoppingområdet Huaihai. Det tar endast 10 minuter att promenera till barerna och restaurangerna i Xintiandi. Det är även gångavstånd till People's Square och tunnelbanan. I närheten av hotellet finns tillgång till uttagsautomat och lokala restauranger. Hotellet erbjuder modernt och trevligt inredda rum, restaurang, café och karaoke.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

  • Flyg i ekonomiklass till Shanghai tur och retur (med Air China åker man via Peking, med SAS och Finnair till Shanghai).
  • Sex nätter med del i dubbelrum på hotell av god standard inkl. frukostbuffé. (Enkelrumstillägg tillkommer för dig som reser ensam).
  • Hotelltransfer med engelsktalande transferguide.
  • Flygskatter och säkerhetsavgifter.
  • Informationsskrift.
  • Karta.

Övrig information

Observera att det är visumkrav till Kina.

I priset ingår ej:
Visum till Kina

Tillvalspaket

För dig som vill uppleva Shanghais främsta sevärdheter tillsammans med engelsktalande guide finns möjlighet att köpa till något av våra tillvalspaket. Du väljer själv om du vill boka in dig på båda tillvalspaketen, eller bara på ett. Observera att samtliga tillvalspaket skall bokas i Sverige, före avresa. Samtliga priser baseras på minst fyra resenärer.

Tillvalspaket A startar i regel dag 3, det vill säga dagen efter ankomst till Shanghai.
Tillvalspaket B startar i regel dag 5, det vill säga dagen efter att Tillvalspaket A är avslutat.

TILLVALSPAKET A – DAG 3–5, "3 DAGAR I SHANGHAI"

DAGSPROGRAM:

DAG 1: Vi möts av vår engelsktalande guide som tar oss till Shanghai Urban Planning Exhibition, där vi får se stadens snabba utveckling. Vi åker upp till 119:e våningen i det nybyggda Shanghai Tower som med sina 623 meter är en av världens högsta byggnader. Vi tar oss sedan till charmiga Tianzifang med roliga butiker, caféer och barer. Lunch och middag ingår.

DAG 2: I dag besöker vi Shanghai museum som har en fin samling av konst och historiska föremål. I Jadebuddhans tempel får vi en inblick i buddhismen. Vi åker till Franska koncessionen och promenerar på den historiska Wukanggatan. Här får vi tid på egen hand att utforska detta charmiga område. Lunch och middag ingår.

DAG 3: Vi startar dagens tur med ett besök i Gamla stans shoppingkvarter och beger oss sedan till Yu Garden, en trädgård från Mingdynastin. Härifrån fortsätter vi till Xintiandi – ett trendigt restaurangområde. Nanjing Road är Shanghais mest kända shoppinggata. Vi promenerar gatan fram till The Bund, stadens berömda promenadstråk med fantastisk utsikt över de futuristiska skyskraporna. Lunch och middag ingår.

Paketen genomförs vid minst 4 personers deltagande.

Pris per person: ca 3 650:-

TILLVALSPAKET B – DAG 6: "DAGSTUR TILL VATTENSTADEN TONGLI"

DAG 1: I dag beger vi oss till den charmiga vattenstaden Tongli som ligger åtta mil väster om Shanghai. Vi strosar längs mysiga gränder, tar en båttur på kanalen och besöker Tuisiträdgården som finns med på Unescos världsarvslista. Njut av atmosfären på något av stadens alla caféer. På eftermiddagen återvänder vi till Shanghai. Lunch ingår middag på egen hand.

Paketen genomförs vid minst 4 personers deltagande.

Pris per person: ca 1 450:-

Tillvalspaketen inkluderar:

  • Engelsktalande guide
  • Alla entréavgifter och transporter enligt program
  • Helpension exklusive måltidsdryck under utfärdsdagarna

Sagt om resan

Resan till Shanghai blev en fantastisk familjeresa som vi kommer att minnas och prata om hela livet! Massor med spännande saker för nyfikna barn och vuxna att göra, titta på och tänka på. Häftig blandning av extremt modernt och väldigt gammalt!
- Familjen Mennfort, Resenär

Resor du kanske också gillar

BOKA RESA