MENY

Sabina Dufberg Training Camp Ibiza

Kicka igång sommaren på en träningsresa med Sabina Dufberg Training Camp, som denna gång äger rum på den mytomspunna ön Ibiza. Ön som årligen lockar konstnärer, hippies och världsberömda DJ’s bjuder på härliga badvikar med kristallklart vatten, lummiga gröna landskap samt en charmig huvudort med smala gränder, kullerstensgator och mysiga tapasrestauranger. Vi bor vid en av öns huvudstränder, Playa d’en Bossa, med havet som närmaste granne. Vår träning sker utomhus och kommer att vara mycket varierande. Vi kommer att köra cirkelpass på stranden, vattenträning i poolen eller ett svettigt styrkepass i hotellets trädgård. Det är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer. Sabina ansvarar för din träning, utifrån dina förutsättningar och ser till att du kommer hem fullmatad med ny energi och träningslust. Träningsgruppen är liten med max 30 personer, vilket ger en personligare känsla. En upplevelse där många finner nya vänner!

8 DAGAR   •   IBIZA

Höjdpunkter

 • 2–3 roliga och svettiga träningspass per dag med Sabina Dufberg
 • Väck träningslusten inför sommaren
 • Liten grupp med personlig känsla

Välj resa

Avresa
Hemkomst
 
 
Pris
 
Avresa 4 maj 2019
Hemkomst 11 maj 2019
Sabina Dufberg Training Camp Ibiza
Fullbokat. Kontakta oss.
15 900 SEK

Anslutning från Landvetter tillägg ca 400 kr. Anslutning från Kastrup tillägg ca 800 kr.

Antal resenärer, kampanjkod etc väljer du i nästa steg

Program

DAG 1

Avresa från Arlanda/Landvetter/Kastrup tidigt på morgonen med byte i Frankfurt. Lättare förtäring och dryck serveras ombord. Vi anländer till Ibiza mitt på dagen och möts där av vår reseledare och egen buss som tar oss med kort transfer till vårt hotell. Incheckning på hotellet följt av lite egen tid innan vi samlas för välkomstmingel och gemensam välkomstmiddag på hotellet.

DAG 2–7

Nu följer härliga träningsdagar i solig och avkopplande miljö. Den varierade träningen kommer att äga rum på hotellets ytor, den intilliggande stranden samt i omgivningarna. Under veckan erbjuds 2–3 träningspass per dag förutom en av dagarna som brukar vara programfri för egna aktiviteter.

 

Lunch ingår den första dagen på hotellet och därefter äter vi lunch och middag på egen hand. Förutom på hotellet finns ett stort utbud av restauranger inom gångavstånd längs stranden och inne i Ibiza stad. Många måltider brukar vi äta tillsammans även om de inte är inkluderade i priset. Sista kvällen ingår en gemensam avslutningsmiddag på hotellet. En inspirerande föreläsning med Sabina Dufberg äger rum en av dagarna.

DAG 8

Utcheckning under tidig förmiddag för transfer till flygplatsen och hemresa till Arlanda/Landvetter/Kastrup via Frankfurt.

Hotell

IBIZA / Sirenis Hotel Goleta & SPAIBIZA / Sirenis Hotel Goleta & SPA
IBIZA / Sirenis Hotel Goleta & SPAIBIZA / Sirenis Hotel Goleta & SPA

IBIZA / Sirenis Hotel Goleta & SPA

Fyrstjärnigt hotell med utmärkt läge i början av Ibizas längsta strand Playa d’en Bossa. Två km från Ibiza stads stadskärna och med ett stort utbud av restauranger och butiker i området. Fin utsikt från hotellets pool över stranden och den lilla småbåtshamnen. På hotellet finns förutom både inom- och utomhuspool även SPA, gym och restaurang, lounge- och snackbar. Alla rummen har balkong, några med delvis havsutsikt.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

 • Flyg tur & retur med Lufthansa via Frankfurt i ekonomiklass inkl. samtliga skatter och avgifter.
 • 7 nätter i del i dubbelrum på 4-stjärnigt hotell inkl. frukostbuffé.
 • Fullständigt träningsprogram med 2–3 pass per dag.
 • Ankomsttransfer och avresetransfer från/till flygplatsen.
 • Välkomstmingel med snacks.
 • Välkomstmiddagsbuffé inkl. måltidsdryck.
 • En lunchbuffé exkl. dryck.
 • Avslutningsmiddag 3-rätters inkl. måltidsdryck.
 • Inspirerande föreläsning med Sabina Dufberg.

Övrig information

Enkelrumstillägg: 3 200 kr/person för 7 nätter.
Reser du ensam och inte vill betala enkelrumstillägget så går det bra att boka del i dubbelrum, då parar vi ihop dig med annan resenär av samma kön. Om ingen annan valt det så tillkommer enkelrumstillägget.

Turistskatt:
Mängden av besökare till de spanska öarna slår hårt på miljön. Mallorca och Ibiza har de senaste åren infört turist/miljöskatt. Skatten bestäms av antalet nätter man övernattar på respektive hotell samt beroende på inkvarteringens standard – den varierar från ca 2–5 Euro per natt och person. Skatten betalas på hotellet i samband med utcheckning och uppgår för närvarande på Sirenis Hotel Goleta & SPA till 3,30 Euro per person/natt.

Övriga tillägg:
Avbeställningsskydd via ERV/Europeiska. Pris: 6 % av resans pris.

Om Sabina Dufberg:
Med nära 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat belöningen. ’’För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen. I dag erbjuder jag min kunskap genom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” med flera böcker på gång. Min bredd, från att coacha andra tränare till elitidrottare samt som TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter mig skapa resultat oavsett vem du är som kund’’.

BOKA RESA