MENY

Sabina Dufberg Training Camp Sitges

Kickstarta sommaren med en veckas träning med Sabina Dufberg i den charmiga staden Sitges, belägen strax utanför Barcelona. Det blir dagar fyllda med roliga och svettiga träningspass, inspirerande föreläsningar samt tid att bara njuta av sol, strand och god mat.

Träningsschemat är späckat med roliga och givande träningspass som kommer att inspirera och motivera dig. Passen är utmanande – utformade för att se till att du får svettas ordentligt, samtidigt som du njuter av energigivande träningsglädje.

Vår utomhusträning kommer vara mycket varierande. Genomgående är det effektiv träning som ska ge individuellt bästa tänkbara resultat redan på plats. Det kan vara styrketräning eller cirkelpass vid stranden, närliggande parker eller vattenjympa i hotellets pool. Strandpromenaden längs havet bjuder in till härlig morgonjogging. På vissa träningspass står mage och rygg i fokus, vid andra smidighet och rörlighet. Det kommer erbjudas 2–3 träningspass per dag och Sabina kommer dessutom hålla inspirerande föreläsningar på temat hälsa, träning och välmående.
Mellan passen finns gott om tid att koppla av vid hotellets pool eller strosa i stadens mysiga gränder. Detta är en livsstilsresa som passar både nybörjare och vana motionärer.

Unikt på denna resa är att några högintensiva träningspass kommer äga rum på CrossFit Blau i Sitges, en CrossFit Box som drivs av Filip Wahlbäck, en av de första CrossFit-coacherna i Europa.
Till skillnad från många andra träningsresor så är vi en mindre grupp på max 30 personer. Du kommer resa hem fullmatad med energi, nya kunskaper och många nya vänner i bagaget!

7 dagar   •   SITGES

Välj resa

Avresa
Hemkomst
 
 
Pris
 
13 maj 2018
20 maj 2018
Sabina Dufberg Training Camp Sitges 13-20 maj 2018
Fler än 5 platser kvar
16 600 SEK
BOKA 
Välj ett datum för att gå vidare Antal resenärer, kampanjkod etc väljer du i nästa steg

Program

DAG 1

Avresa från Arlanda med Norwegians (alt. SAS) direktflyg till Barcelona. På flygplatsen möts vi av vår reseledare som tar oss med egen transfer till den charmiga staden Sitges. Här bor vi på ett trevlig strandnära hotell med pool, härlig terrass att ta igen sig på mellan passen och SPA för dig som vill lyxa till det med behandlingar. Vi packar upp i lugn och ro innan vi samlas för ett gemensamt välkomstmingel följt av middag på hotellet.

DAG 2–7

Nu följer sex dagar med härliga träningspass. Dagligen ingår ca 2–3 träningspass. Träningen kommer att äga rum på den fina stranden strax nedanför hotellet, i någon av Sitges parker och i hotellets pool. Under veckan ingår det även fyra pass på träningsanläggningen CrossFit Blau. Det är en s.k. CrossFit-box där träning och redskap är inriktade mot funktionell träning. Boxen drivs bl.a. av Filip Biffy Wahlbäck. En lunch samt avskedsmiddag ingår, övriga måltider är på egen hand. Hotellet erbjuder en trevlig restaurang, och det finns även ett flertalet restauranger i området att testa under veckan.

DAG 8

Tidig utcheckning för hemresa med Norwegian till Arlanda.

Hotell

SITGES / Ibersol Antamare

4-stjärnigt hotell med perfekt läge endast ett kvarter från den fina stranden och nära till Sitges centrum med shopping, restaurang och nöjesliv. På hotellet finns pool, restaurang och bar samt SPA.
Sitges ligger 30 minuter med buss från Barcelonas flygplats och ca 45 minuter in till Barcelonas centrum med stort utbud av shopping och sevärdheter. Sitges är en pittoresk lite stad och badort med mycket äldre bebyggelse och med en palmkantad strandpromenad. I Sitges finns både exklusiva butiker och lokala marknader. Gediget restaurangutbud med både tapasbarer och fina fiskrestauranger. Mitt i sommaren lockas många partysugna till Sitges medan det vår och höst är en lugn och avslappad atmosfär.

Hotellets hemsida

Vi reserverar oss för ändringar gällande faciliteter och beskrivning. Det händer att vi ibland tvingas byta ut namngivna hotell, men då sker det mot likvärdig eller högre standard. Tänk på att bilder som visar hotellrum, särskilt på hotellets egna hemsida, ibland är missvisande och visar rum med högre standard än standardrum.

Resan inkluderar

 • Direktflyg med Norwegian Arlanda–Barcelona tur & retur i ekonomiklass inkl. skatter.
 • 7 nätter på 4-stjärnigt hotell i del i dubbelrum inkl. frukostbuffé.
 • Ankomsttransfer med lokal guide från flygplatsen till hotellet.
 • Avresetransfer med lokal guide till flygplatsen.
 • Välkomstmingel med mousserande vin och tilltugg.
 • Välkomstmiddag exkl. dryck på hotellet.
 • 1 st lunch exkl. dryck på hotellet.
 • Avskedsmiddag exkl. dryck på hotellet.
 • Inspirationsföreläsning med Sabina Dufberg.
 • 1 flaska vatten per dag/person på rummet.
 • 2–3 träningspass per dag varav 4 pass på CrossFit Blau.

Övrig information

Enkelrumstillägg: 3 500 kr/person för 7 nätter.

Om Sabina Dufberg
Med nära 25 års erfarenhet av att leda andra inom träning för resultat är Sabina Dufberg mycket mer än ett namn och varumärke. Hon är en källa till hållbar livsstil där kost och träning är en del av vardagsglädjen och goda resultat belöningen.
’’För mig handlar det om att leva som man lär utan att ge avkall på livet, njutningen och passionen. Att utstråla sin kompetens och inte bara prata om den. Att våga stå för resultat som särskiljer från det brus som finns i träningsbranschen. I dag erbjuder jag min kunskap genom att arrangera unika och personliga hälso- och träningsevent samt träningsresor utomlands, är flitigt anlitad föreläsare och har författat böckerna ”Tänk om tänk rätt” och ”Snygg och Stark – den ultimata träningsguiden” med flera böcker på gång. Min bredd, från att coacha andra tränare till elitidrottare samt som TV-profil och tränare för gravt överviktiga i programmet Biggest Loser, låter mig skapa resultat oavsett vem du är som kund’’.

Om Filip Wahlbäck
Filip har jobbat med träning i över 25 år på heltid och är legitimerad sjukgymnast. Han öppnade CrossFit Blau utanför Sitges med tre kompisar 2015 efter att ha arbetat som träningschef på Sturebadet i Stockholm i tio år. Hans och boxens (det är så ett CrossFit-gym kallas) träningsfilosofi är Train Hard Train Safe. Det betyder att träningen ska vara utmanande men samtidigt säker. Tyvärr väljer många numera att välja träningens kvalitet bara i ansträngningsgrad vilket inte är en bra utveckling inom fitness. CrossFit är anpassningsbart till alla individer och anledningen till att många gillar denna träningsform är att man lär sig utföra nya rörelser och övningar, även som vuxna, och känslan av att klara av något som man innan trodde var omöjligt är en kick.

Tillvalspaket

Utflykt till vingården Cavas Vilarnau
En av eftermiddagarna kan man åka med på en utflykt upp till vingården Cavas Vilarnau, en av de viktigaste framställarna av drycken Cava. Gården ligger vackert beläget på landsbygden och här får vi en rundtur på gården och vinfälten följt av en provsmakning av tre olika cavasorter tillsammans med lokala tilltugg. Efter rundturen äter vi gemensam middag på en lokal restaurang i Sitges. Transfer till och från hotellet ingår samt vinprovning och middag på lokal restaurang.

Pris per person: 980 SEK

Utflykten skall bokas och betalas senast 1 månad före avresa.

BOKA RESA