MENY

Familjeresor

Att tillsammans med barn eller barnbarn göra en familjeresa till ett nytt land och en ny kultur blir ett fantastiskt minne för livet. Nedan har vi handplockat ett urval gruppresor som passar extra bra för både stora och små äventyrare. Samtliga med avresa i samband med skollov. Observera att detta bara är ett urval, de flesta av våra guidade gruppresor går utmärkt att genomföra med barn i skolåldern, kontakta oss gärna för tips och råd kring vad som kan passa för just er familj.

Som alternativ till en guidad gruppresa väljer många familjer en skräddarsydd resa, där vi skapar ett upplägg helt enligt era önskemål. Det kan vara allt ifrån enklare familjeresor med tonvikt på sol och bad, till längre rundresor kryddade med familjevänliga upplevelser. Åk på elefantsafari på Sri Lanka, färdas ner för den Kinesiska muren i rodel, hälsa på pandor i Sichuan, lär er laga vietnamesisk mat, bada i vattenfall i Laos, ät sushi i Japan eller åk på tigersafari i Ranthambore. Endast fantasin sätter gränsen för vad ni som familj vill uppleva på er semester.

Läs mer om våra uppskattade familjeresor här nedan. Är det något ni undrar? Kontakta oss gärna, vi svarar omgående.

Storslagna Sydafrika, 12 dagar

Sydafrika bjuder på stora kontraster och ett spännande djurliv som fascinerar både stora och små. Under denna resa njuter vi av magnifik utsikt från Taffelberget och pingvinerna på Boulders Beach. Vi gör även ett flertal safariturer i Mabulareservatet där vi försedda med stor förväntan, kamera och kikare spanar efter The Big Five.

27 950:-

LÄS MER OCH BOKA

Vietnam-strand

Södra Vietnam – LIGHT, 13 dagar

På denna resa utforskar vi det bästa av södra Vietnam tillsammans med engelsktalande guide. Vi upplever den koloniala staden Ho Chi Minh City i cykelriksha, utforskar de underjordiska Cu Chi-tunnlarna och lär oss laga vietnamesisk mat. Vi gör även en spännande dygnskryssning längs Mekongfloden. Resan avslutas med lata dagar på stranden i mysiga Mui Ne.

15 950:-

LÄS MER OCH BOKA

I Djungelbokens spår, 12 dagar

Följ med på en spännande höstlovsresa till färgsprakande Indien, speciellt framtagen för barnfamiljer. Tillsammans med vår kunnige guide Sanjoo Malhotra utforskar vi det sagolika Taj Mahal och spanar efter tigrar i Ranthambore Nationalpark. Vi bjuds också på ett oförglömligt möte med f.d. gatubarn i Delhi och en middag hemma hos en indisk familj. Resan avslutas med sol och avkopplande dagar på Goas gyllene stränder.

25 900:-

LÄS MER OCH BOKA

Familjeresa till Peking, 8 dagar

Att med barn eller barnbarn få uppleva Pekings alla sevärdheter och tillsammans lära sig mer om den kinesiska kulturen blir ett minne för livet. På vår familjeresa har vi samlat spännande upplevelser som passar både stora och små resenärer. Vi lär oss att göra en kinesisk drake, provar på traditionella kinesiska sporter, lagar dumplings och åker rodel vid Kinesiska muren. Givetvis finns även tid för poolbad och shoppingfynd på spännande marknader.

från 15 950:-

LÄS MER OCH BOKA

Intresserad av en skräddarsydd familjeresa?

Dela dina önskemål i vårt bokningsformulär så tar vi fram ett förutsättningslöst förslag.

Bokningsförfrågan

Reseinformation

Kontakta oss

Inför en längre resa uppstår ofta en hel del frågor och funderingar.

Ring oss: 08 – 545 188 40
Maila: info@lotustravel.se