MENY

Förening/skolresa

Vill du göra en resa tillsammans med din lokala förening eller skola? Vi har lång erfarenhet av att arrangera skräddarsydda grupp- och temaresor och hjälper er gärna att ta fram ett förslag baserat på era önskemål och budget. Samla skolans lärare för en utbildningsresa, träningskompisarna för en yogaresa eller seniorföreningen för en vandringsresa. Ni väljer själva vilket datum ni ska resa, om ni ska bo på lyxresort eller enklare hotell, hur mycket program ni önskar och om ni vill ha privat guide eller göra resan på egen hand. Kontakta oss med era idéer så ser vi till att skapa en fantastisk upplevelse för just er grupp.

En resa att minnas

Vi hjälper till att arrangera

  • Flyg- och hotellbokningar
  • Transporter, utflykter och aktiviteter
  • Professionella guider
  • Middags- och kvällsarrangemang
  • Studiebesök
  • Visum

Vi erbjuder våra grupper

  • Lokal närvaro och därmed konkurrenskraftiga priser
  • Trygg och personlig handledning genom hela resan
  • 24 timmars service på plats

Nöjda kunder är vårt motto

Den 13 oktober 2015 stod vi i klass SA3c från Kullagymnasiet i Höganäs med nervösa och hungriga magar på Köpenhamns flygplats, och hade ingen aning om att vi klev på ett flygplan som skulle ta oss till vårt livs resa. Knappt ett dygn senare, fullt av varma leenden som ville veta ifall man drack te eller kaffe till fikan och rykande rätter som mättade våra magar, stod vi i det häpnadsväckande Kina med det simpla Sverige bakom oss.

Under vår berikande månad i Kina har vi, tack vare er, svettats upp för Kinesiska Murens rödgröna, gränslösa omgivning, handlat underliga frukter på Pekings trånga, gästvänliga gator, och försvunnit bland Shanghais storslagna skyskrapor. Jag insåg inte hur ytlig min relation med vår planet var, innan vi fick lära känna Asien så innerligt genom att luta oss tillbaka i Lotus Travels engagerade armar.

Tack för att ni har förstorat vår världsbild. Numera verkar livet erbjuda mer än helger i New York och frukostar i Paris.

Nelly Hamgård, elev från SA3c på Kullagymnasiet

Kullagymnasiet har sju års erfarenhet av Lotus Travel som researrangör. Ett stort tack för årets flexibla och mycket goda lösningar när det uppstår förändringar i programmet. Hjälpsamhet, lyhördhet och stort engagemang från Lotus sida har bidragit till att våra elever har fått en inblick i en annan kultur och att starka vänskapsband har knutits som sträcker sig över hela jorden.

Boel Andersson, Internationell samordnare/lärare, Kullagymnasiet

Intresserad av att göra en egen gruppresa?

Dela dina önskemål i vårt bokningsformulär så tar vi fram ett förutsättningslöst förslag.

Bokningsförfrågan

Reseinformation

Kontakta oss

Inför en förenings- och skolresa uppstår ofta en hel del frågor och funderingar.

Vi är gärna med så tidigt som möjligt i processen för att bolla möjliga destinationer och alternativ.

Ring oss: 08 – 545 188 40
Maila: groups@lotustravel.se