MENY

Företagsresor

Lotus Travel har över 25 års erfarenhet av att skräddarsy företagsresor till främst Asien, med tonvikt på Kina där många svenska företag är etablerade och expanderar. Med egna kontor i Stockholm, Peking och Shanghai tillsammans med ett väl uppbyggt kontaktnät i övriga Asien skräddarsyr vi en resa efter just ditt företags budget, behov och önskemål. Ni får därför resa runt i Asien helt på era premisser, oavsett om det är de stora sevärdheterna eller det lokala samhället som lockar. Vi hjälper er att uppleva ännu mer på våra resmål.

När ni bokar en resa utomlands med oss har ni alltid 10 dagars öppet köp, och ni är dessutom omfattade av resegarantin. Ni kan därför känna er trygga under hela er resa till Asien. Till detta hjälper vi er med allt som ni kan tänkas behöva inför färden; vaccination, valuta, klimat, visum och så vidare. Med oss på Lotus Travel blir det lika enkelt som tryggt att upptäcka världen.

Ta er en närmare titt på vad en företagsresa med oss kan tänkas omfatta här nedan. Vi skräddarsyr resan mer än gärna efter just era behov. Har ni frågor? Kontakta oss!

En god investering för hela företaget

En unik gemensam upplevelse

Att sitta på egen kammare är en riktig lyx. Alla pratar svenska och maten smakar fågel, fisk eller mittemellan. Men om du har affärer att sköta, kunder att vårda och kontakter att knyta är en resa till Asien ovärderlig. Att se, lära och uppleva Asien på plats ger en unik förståelse för den lokala kulturen, och de bästa tänkbara förutsättningarna för framgångsrika affärer. Stort kunnande, utmärkt service och lokal expertis gör resan till en upplevelse och en god investering för hela företaget.

Vi hjälper till att arrangera:

  • Flyg- och hotellbokningar
  • Transporter, utflykter och aktiviteter
  • Professionella guider
  • Middags- och kvällsarrangemang
  • Konferensarrangemang
  • Studiebesök och föreläsningar
  • Affärsmöten med relevanta företag

Testa oss gärna!

Dela dina önskemål i vårt formulär så tar vi fram en förutsättningslös offert.

Offertförfrågan

Reseinformation

Nöjda kunder är vårt motto

Det är en stor fördel för oss att ha en leverantör som både är duktig på logistik, affärer och kultur. Lotus Travels personal har stor kunnighet om Kina och västvärlden vilket är en stor fördel för oss vid företagsresor och arrangmang i Kina.

Helena Anderberg, VD på Novare Academy har lett flera studieresor med företagsbesök och konferens både till Kina och Indien.

Kontakta Grupp & Företag

Inför en företagsresa till Asien uppstår ofta en hel del frågor och funderingar. Vi är gärna med så tidigt som möjligt i processen för att diskutera möjliga destinationer och alternativ.

Ring oss: 08-545 188 40
Maila: groups@lotustravel.se

Exempel på genomförda projekt